Møt utvekslingselevene

Vi leter etter vertsfamilier til elevene som kommer til Norge!

Vi leter nå etter vertsfamilier til våre utvekslingselever og det er en flott gjeng som gleder seg til å oppleve Norge i tre, fem eller ti måneder! Vi plasserer elever rundt om i hele Norge og søker vertsfamilier på landet, langs kysten og i storbyene. Å være vertsfamilie er gøy, lærerikt og skaper et minne for livet – du kommer ikke til å angre!
 

Disse elevene kommer til Norge høsten 2018: 


Merle kommer fra Tyskland og skal gå Vg2 skoleåret 2018/2019

Merle er en 17 år gammel jente fra Tyskland. Hun er en åpen, sosial, ambisiøs, familiekjær og blid jente. Hun er glad i dyr og er oppvokst med to hunder.

Hun liker å ri, sykle, jogge, lese og se på serier på fritiden. Hennes favorittområder på skolen er engelsk, kunst og sport. Er veldig åpen for å prøve nye aktiviteter som surfing, kano og aktiviteter som kan interessere henne. Hun er bereist og ønsker å komme til Norge for å oppleve en ny kultur og språket.

Merle kommer i august skal være her hele skoleåret 2018/19.


Rattanakorn kommer fra Thailand og skal gå Vg2 til høsten

Rattanakorn er en 16 år gammel jente fra Thailand, hun liker å bli kalt Poom. Hun har vokst opp i en familie på fem, og har en hund som heter Sun.

Som Thailendere flest, er hun glad, har sans for humor og vennlig. Hun er vant til å hjelpe familien med matlaging og husarbeid. På fritiden liker hun å svømme, løpe, lese, skrive, høre på musikk, se filmer og fotografere. Har og en drøm om å bli diplomat, derfor vil hun lære norsk, spansk og engelsk. Hun vil til Norge fordi det er et av de vakreste stedene i verden. Hun gleder seg til å oppleve ny kultur og til å kanskje se snø.

Poom kommer i august 2018 og skal være her et helt skoleår.


Merle kommer fra Tyskland og skal gå Vg2 til høsten

Merle er en positiv, nysgjerrig, kreativ og musikalsk jente på 16 år fra Tyskland.  Hun er godt bereist, har tidligere vært på ferie i Norge, er fascinert av landet, språket og menneskene. Hun har veldig lyst å tilbringe et halvt år i vakre Norge. Oppleve kulturen, og lære seg språket.

På fritiden liker hun å spille fiolin, piano og gitar. Hun er kreativ, liker å tegne, lese og være sammen med venner. Merle er veldig glad i dyr. Hun har vokst opp med hunder, katter, hester og undulater. Hun har lett for å få venner og liker nye utfordringer.

Merle kommer til Norge i august og skal være her høstsemesteret 2018.


Mantana (Mai) kommer fra Thailand og skal gå Vg2 skoleåret 2018/19

Mantana (Mai) er en 17 år gammel jente fra Thailand. Hun er en varm, vennlig og positiv jente. Hun har vokst opp i en familie på fire.

Hun har mange gode venner, liker å lage mat, danse, lese, musikk, hun spiller og regelmessig badminton. På skolen studerer hun japansk og kinesisk, er interessert i nye språk og design. Hun er fascinert av Norge og har veldig lyst å lære om kulturen, landet og få bekjentskaper som kan vare livet ut.

Mantana (Mai) kommer til Norge i august og skal være her hele skoleåret 2018/19.


Abbey kommer fra Australia og skal gå Vg2 til høsten

Abbey er en 16 år gammel jente fra Australia. Hun ønsker å reise på utveksling for å utfordre seg selv, lære språk, komme litt ut av komfortsonen og se og oppleve et annet lands kultur og levemåte.

Abbey beskriver seg selv som en sprudlende jente, som kommer lett i kontakt med folk. Hun spiller tennis, liker å gå fotturer, camping, se på Netflix, sykle og være med venner og familie. Hun spiller også litt australsk fotball. Ved siden av skolen jobber hun på et bakeri, hun liker god mat og er nysgjerrig på norsk mat og tradisjoner. Hun har ambisjoner om å studere til sykepleier når hun er ferdig på skolen.

Abbey kommer til Norge i august og skal være her høstsemesteret 2018.Julian kommer fra Tyskland og skal gå i 10. klasse til høsten


Julian er en 15 år gammel gutt fra Tyskland. Vokst opp i en familie på fire.

Han er en aktiv gutt som liker mye forskjellig innen sport, friidrett er en stor lidenskap. Han trener 3-4 ganger i uken. Liker å jogge, sykle, stå på ski, fotturer, basketball, håndball, surfe og kite. 

Har spilt piano siden han var 5 år. Han liker å lese, spille video spill med venner, bake og være med familien. Beskriver seg selv som en snill, organisert og pålitelig gutt.

 

Julian kommer til Norge i august og skal være her høstsemesteret 2018.


Fabienne kommer fra Tyskland og skal gå Vg1 skoleåret 2018/19

Fabienne er 15 år gammel og kommer fra Tyskland. Hun bor på et lite sted i Tyskland og vokst opp med lillesøster, mor og stefar. Hun bor gjerne på et mindre sted med en god vertsfamilie.

På fritiden trener hun karate to ganger i uken, er sammen med venner, liker sport og gå turer med hunden. Hun vant til å hjelpe mye til hjemme og tar ansvar. Fabienne beskriver seg selv som en energisk og hjelpsom jente med respekt for andre mennesker. Liker å snakke engelsk, interessert i fysikk og astrofysikk. Er bereist, familien liker å reise på bil og ferieturer for å oppleve andre kulturer og tradisjoner.

Fabienne kommer til Norge i august og skal være her hele skoleåret 2018/19.


Gaia kommer fra Italia og skal gå Vg2 skoleåret 2018/19

Gaia er en 17 år gammel jente fra Italia. Hun er en positiv, selvstendig, generøs og familiekjær ung dame. Vokst opp i Italia, i en familie på fem.

Hun er veldig glad i å studere språk, hun går på skolen 8 timer hver dag. Favorittfag er blant annet språk, fysikk og kjemi, matematikk og geografi. På fritiden liker hun å lese, skrive, være med familien og venner og se på tv serier. Hun har tidligere vært aktiv svømmer. Hun har reist mye med familien sin, er veldig fascinert av Norge, kulturen, klima, naturen og nye opplevelser.

Gaia kommer i august og skal være her hele skoleåret 2018/19.


Hannah kommer fra Tyskland og skal gå i 10. klasse skoleåret 2018/19

Hannah er en snart 15 år gammel jente fra Tyskland. Hun er en nysgjerrig, åpen, selvstendig og glad jente. Hun har vokst opp med mor/far og en eldre bror.

Hennes lidenskap er akrobatikk/gym på hesteryggen, hun liker å være med venner, lese, hoppe på trampoline, se på fotballkamper og reise med familien. Hun har og nylig startet leksehjelp til yngre studenter på skolen. Hun har valgt Norge pga. vakker natur, bra skolesystem, ny kultur, lære språket. Hun er og nysgjerrig på alle aktiviteter som er nye, har veldig lyst å prøve å gå på ski under oppholdet.

Hanna kommer til Norge i august og skal være her skoleåret 2018/19.


Fah-Aroon  kommer fra Thailand og skal gå Vg2 til høsten

Fah-Aroon er en 16 år gammel jente fra Thailand, også kalt Sky. Hun er en jovial, sprudlende jente som liker å le. Oppvokst med en far som er lærer og mor som er hjemmeværende. Familien liker å gjøre ting sammen , reise, lage mat. 

Sky har selv lyst å utdanne seg til lærer. Hun er flink til å hjelpe til hjemme, og liker å  prøve ut nye oppskrifter på kjøkkenet. Hun har mange venner, liker sport, volleyball, fotball, dyr og leke med barn. Hun driver også med frivillig arbeid. Sky gleder seg til å komme til Norge og bli kjent med en norsk familie og ny kultur.

Sky kommer til Norge i august og skal være her et helt skoleår.


Alle elevene snakker engelsk og dette vil være hovedspråket den første tiden. Deretter blir det mer og mer erstattet av norsk. Det er med andre ord ikke nødvendig å snakke godt engelsk for å bli vertsfamilie! Mange av dem vet allerede mye om landet vårt. Noen kjenner til norsk musikk eller design, og andre har hørt om skolesystemet. De fleste vet at vi har flott natur, og alle er klar over at de kan få vertsfamilie enten i byen eller på landet.

Elevene har forskjellig bakgrunn, og derfor ønsker vi å komme i kontakt med forskjellige slags familier. I tillegg til faste langtidsfamilier trenger vi korttidsfamilier og stand-by-familier som kan trå til ved ferie eller sykdom hos den faste familien.

Kontakt oss for mer informasjon om det å være vertsfamilie!

  Oscar kommer fra Australia og skal gå VG2
Oscar blir beskrevet som en sosial og vennlig gutt som er glad i å tilbringe tid med venner og familie. Han har reist mye og elsker å møte nye folk og oppleve andre kulturer. På fritiden er han glad i å holde seg i aktivitet, og liker å sykle, klatre, gå turer og stå på både ski og snowboard. Oscar er også glad i å lese om naturvitenskap, ta bilder, tegne og se på filmer. Han gleder seg til å komme til Norge for å prøve nye ting og lære seg språket!

Oscar kommer til Norge i november og skal være her i to måneder.
  Oscar kommer fra Australia og skal gå VG2
Oscar blir beskrevet som en sosial og vennlig gutt som er glad i å tilbringe tid med venner og familie. Han har reist mye og elsker å møte nye folk og oppleve andre kulturer. På fritiden er han glad i å holde seg i aktivitet, og liker å sykle, klatre, gå turer og stå på både ski og snowboard. Oscar er også glad i å lese om naturvitenskap, ta bilder, tegne og se på filmer. Han gleder seg til å komme til Norge for å prøve nye ting og lære seg språket!

Oscar kommer til Norge i november og skal være her i to måneder.
Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.