Soft Landing Camp i Tyskland


Ditt utvekslingsår til Tyskland begynner med tre dager i Mannheim, sør-vest i Tyskland. Dagene i Mannheim er verdifulle for å kunne lande litt på tysk jord og bli kjent med det nye språket og kulturen før hverdagen begynner. 

På Soft Landing Camp i Mannheim vil du være med på språkkurs, praktisk opplæring, nyttig informasjon om tysk kultur, praktisk opplæring;for eksempel offentlig transport, finne retninger, shopping, osv. Det vil selvsagt også bli tid til sightseeing og morsomme aktiviteter.

Noen dager vil du kun ha språktimer, mens du andre dager vil ha språktimer halve dagen, og sightseeing resten av dagen. Tysktimene vil være delt inn i 2-3 ulike nivåer, og du vil bli plassert etter hvor mye tysk du kan allerede. 

Viktig informasjon
Hostel-opphold, mat, språktrening, sightseeing og aktiviteter er inkludert i programprisen til Classic-programmet i Tyskland. 


Har du spørsmål om vårt utvekslingsprogram til Tyskland? Kontakt oss, så hjelper vi deg! 

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.