Utveksling i Irland


”Den grønne øy” som Irland ofte kalles, har et variert landskap med flott natur. Her finner du alt fra grønne daler til pulserende storbyliv. På utveksling i Irland vil du oppleve allsidig kultur og du vil fort merke den velkjente vennligheten.

Irland har lenge vært en populær destinasjon for utvekslingsstudenter fra hele verden. Det er kanskje ikke så rart, landet er nemlig kjent for å være et av de vennligste landene i verden. Dublin er også en av Europas mest spennende hovedsteder, med et rikt tilbud av mote, musikk, kunst og kultur. 

Gode grunner for å dra på utveksling i Irland: 

  • Soft Landing Camp i Dublin er inkludert i programavgiften
  • Irland er kjent som et av verdens vennligste land 
  • Landet har en allsidig kultur med en kjærlighet for underholdning 
  • Irland er kjent for å ha høy standard på utdanningen og studenters utvikling 

Irland Classic

natur i irland utveksling

For utvekslingsstudenter som ønsker å reise til Irland tilbyr vi vårt Classic-program:

Vårt Classic-program er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg og vi tilbyr deg en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Ved dette programmet gis det ingen preferanser når det gjelder region, klima, skole, fag eller aktiviteter. Classic-programmet passer derfor perfekt for deg som ønsker å gå på skole i Irland, og er fleksibel med tanke på bo- og skolested. 

Det er en stor avgjørelse å reise utenlands for et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å dra på utveksling setter vi oss ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å reise til Irland for et helt år. Høres et utvekslingsår i Irland spennende ut? Avtal et gratis og uforpliktende intervju med Explorius i dag. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Irland? Kontakt oss, så hjelper vi deg! Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.