Utveksling i Japan


I Japan møter gamle tradisjoner, ny og eksperimentell kultur. På den ene siden finner man samurai- og geisha tradisjoner, og på den andre siden har du ungdom kledd som tegneserie-figurer med rosa hår og fargerike klær. Om du ønsker å få en unik opplevelse og å strekke grensene dine - da er et skoleår i Japan noe for deg.

Det kan være tøft å bo og gå på skole i et så fremmed land som Japan. Du må derfor ha minst to års kunnskap i japansk før du reiser. For deg som ønsker å prøve noe helt nytt, og helt fjernt fra alt du kjenner i Norge, kan imidlertid et utvekslingsår i Japan anbefales. 

Som utvekslingsstudent i Japan vil du bo hos en vertsfamilie i en storby. Du vil få innledende språktrening slik at du raskt kommer inn i skolearbeidet og den japanske hverdagen. Skolen i Japan kan være krevende, men med god innsats vil du gjøre fremskritt både på skolen og språklig. 

De beste grunnene til å reise på utveksling til Japan:

  • En gyllen til å forbedre språkkunnskapene 
  • Soft Landing Camp i Tokyo er inkludert i programavgiften 
  • Opplev en kultur helt ulik den norske 
  • Prøv morsomme matretter du aldri har hørt om før! 

Japan Classic: En kulturell opplevelse

Utveksling i Japan

Til deg som ønsker å reise på utveksling til Japan tilbyr vi vårt Classic-program: 

Classic-programmet er et tradisjonelt utvekslingsprogram der vertsfamilien velger deg, og du blir tilbudt en gratis skoleplass i familiens nærmiljø. Dette programmet passer for deg som ønsker å gå på skole i Japan, og er fleksibel med tanke på bo- og skolested. 

Vi prioriterer å finne en flott vertfamilie til deg! Av erfaring vet vi at en god vertsfamiliematch er den viktigste detaljen for et vellykket utvekslingsår. I dette programmet er det derfor ikke mulig å komme med preferanser innen region, skole, fag eller aktiviteter. 

Det er en stor avgjørelse å reise på utveksling i et helt skoleår. Før du bestemmer deg for å reise, setter vi oss derfor ned med deg og dine foresatte for å fortelle om hva det innebærer å dra på utveksling til Japan. Avtal et gratis og uforpliktende intervju med oss i dag. 

Ønsker du mer informasjon om utveksling i Japan? Kontakt oss, så hjelper vi deg! Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.