Select Basic High School

välj high school usa

Velger du Explorius Basic-programmet blir du tatt opp i programmet på samme vilkår som amerikanske studenter. Dette innebærer at du har, dersom du oppfyller skolens krav, mulighet til å ta ‘graduation’.   

Til Basic-programmet kan du søke relativt sent, så dette er et godt alternativ for deg som søker på et utvekslingsår etter at søknadsfristen til Classic-programmet har gått ut, eller om du ikke er i rett alder for Classic-programmet.

Fortell oss om dine preferanser
Når du fyller ut din engelske søknad om studieplass blir du spurt om å oppgi en preferanse i hver kategori nedenfor. Minst en av dine fire preferanser vil bli oppfylt.

  • Idrett: velg blant basketball, fotball, amerikansk fotball, tennis, eller langdistanseløp
  • Fag: velg blant avansert matematikk, avansert fysikk, avansert biologi, avansert kjemi, fransk, spansk, tysk, kunst, drama, musikk
  • Klima: velg enten varmt klima hele året rundt eller plassering der hvor alle fire sesonger kan oppleves
  • Akademisk nivå: velg om du vil ønsker en skole som utmerker seg for sitt høye akademiske nivå (basert på høye eksamensscorer eller høy prosentandel av universitetsplasseringer etter fullført High School)
Velg din skole blant tre utvalgte alternativer
Etter at din søknad om skoleplass i Basic-programmet har blitt behandlet i USA, vil du bli presentert et utvalg av tre skoler eller skoledistrikter. Alternative vil oppfylle en av de preferansene du har oppgitt i din søknad. Nå er det opp til deg å velge den skolen eller det skoledistriktet du ønsker å gå på.

Reiser du med Basic-programmet bor du i en nøye utvalgt amerikansk vertsfamilie og det er vanlig å bo sammen med en annen utvekslingsstudent fra et land utenfor Norden.

Priser
Se programprisen for USA Basic skoleåret 2018/19 her

Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.