Soft Landing Camps


Å reise på utveksling er virkelig et eventyr! Og en del av opplevelsen er forberedelsene. Du vil helt sikkert føle deg veldig spent for det som står framfor deg, men også nervøs iblant. Explorius sørger for grundig forberedelse og ved å delta på våre Get Ready-møter vil du føle deg sikrere og tryggere for det kommende utvekslingsåret.

For å sikre en myk landing, organiserer vi Soft Landing Camp (i alle land bortsett fra Canada og Réunion) i 11 av våre utvekslingsland. I løpet av Soft Landing Camp vil du lære om hvordan livet som tenåring er i ditt vertsland, samt hva slags forventninger nye mennesker vil ha av deg som utvekslingsstudent. Soft Landing Camp er ikke bare forelesning og møter, det er også veldig morsomt! Du og dine med-utvekslingsstudenter reiser på organisert sightseeing og dere får også tid og mulighet til å gjøre mye på egen hånd. 


Soft Landing Camp - 2018/19

Program  By Pris 
USA Classic New York  Inkludert
USA Select  New York   Inkludert 
Australia Classic Sydney   Inkludert 
Australia Select  Sydney   kr 4 500,– 
New Zealand Classic  Pahiatua  Inkludert 
New Zealand Select 
Auckland   kr 4 500,–
Storbritannia Classic London  Inkludert 
Storbritannia Select London   Inkludert  
Frankrike Classic
Paris  Inkludert 
Spania Classic  Barcelona eller Madrid   Inkludert
Argentina Córdoba  Inkludert
Japan Tokyo  Inkludert 
Irland Dublin  Inkludert
Italia  Milano  Inkludert
Tyskland Mannheim  Inkludert


Close
Takk for din interesse! Om kort tid vil noen hos Explorius kontakte deg. Detaljene som du har fylt i vil lagres på en sikker måte og aldri bli delt med en tredje partner. Vi kommer til å sende deg e-post med informasjon til den e-post adressen du har delt med oss. Vennligst angi om du samtykker til dette nedenfor.